GALLERI

loading...

Den 18/5 gick vi in i OAL Studio i Sollentuna för att lira in 5 demolåtar. Här ovan är lite blandade bilder från inspelningarna.Fantastisk studio och duktiga, trevliga gamla kompisar som hjälpte oss att spela in några sköna låtar under dagen. Eftermixningen gjorde vi den 10/6 och det slutliga resultatet hittar du under fliken MUSIK.
 

                                                   Discobelysning på Restaurang Bowling Bull, Jakobsberg

 Vi var inbjudna två år i rad till musikfestivalen i Tönder, Danmark för att lira. Massor med folk, öltält och en fantastisk upplevelse att få lira på en stor musikfestival.Tönder ligger precis vid tyska gränsen så det fanns gott om tyska och danska rockfantaster som gillade vad de fick höra.

Paddys Pub i Sollentuna var under många år vårt stamställe att lira på.Trångt och svettigt var det men alltid en härlig stämning !

Beatles har ju varit och är en del av vårt musikliv.En sak man därför inte får missa är att åka till Liverpool den sista veckan i augusti varje år.Här möter du världens bästa Beatleskopior, band som lirar på scener runt hela stan.Både 15-åringar och 75-åringar sjunger med i alla texter.Du kan dessutom se Penny Lane,Cavern Club m.m. samt göra ett besök på Beatlesmuséet.Don´t miss it !

Blandade bilder från spelningar i Nynäshamn sommaren 2016. Restaurang Rotundan, Restaurang Järnet samt Restaurang Nalowan. Mycket folk, bra väder, fullt på dansgolvet och fullt drag på scenen.

Utrustningen varierar från år till år men Fender och Gretschgitarrer och basar har hängt med i flera år.Mackiesubbar + pelare samt Shuremikrofoner tillhör också veteranutrustningen.Nord + Yamaha keyboard samt ett Yamahaleslie funkar bra som keyboardmaskiner. Nisse kör med Yamahatrummor och Zildjian cymbaler.Behringermixer samt Fenderförstärkare och Hartke basrigg är grejer som håller i alla väder.Det blir mycket prylar att bära varje gång vi lirar.Vad gör man inte för musiken, utan den vore livet fattigt !

Låten Come Together finns inspelad i massor av versioner.Här är en version från Abbey Road där Paul är med i. Se här nedanför.

Now we are talking ! HM har börjat lansera sin nya kollektion under namnet Come Together.
Först så gick hela Eurovision Song Contest med namnet Come Together som slogan och nu alltså HM.
Snacka om draghjälp.Kanske dax att kalla in advokater och snacka patentprovision, eller att vi får
gratis scenkläder i 10 år.Vi får se vad det blir.

                  AFFISCHER

Vi producerar affischer i A3 och A4 som marknadsföring för: stället vi spelar på, för reklampelare och affischtavlor samt för tidningsannonsering.

      FOLDER + VISITKORT

I marknadsföringssyfte så har vi tagit fram en 4-sidig folder samt visitkort som vi delar ut till potentiella kunder.

John Lennon Live i New York City 1972. ( Yoko Ono fejkar att hon lirar keyboard )

Kanonspelning på M/S Freja, Nynäshamn.Vi hade bjudit in Sverker Blomberg som gästartist till publikens stora förtjusning.!