HISTORIK

Bandet, som är Stockholmsbaserat, har funnits sedan 1989 och består i dag av fyra medlemmar. Vi är ett liveband som spelar härlig musik som man ska dansa till utan att fördenskull vara traditionell dansmusik. Vår ide är att välja poulära låtar som folk känner igen. Repertoaren är blandad och består i huvudsak av rock, pop, blues och dansmusik. Kommentarer vi brukar få innehåller ofta ord som ”… låter svängigt, tight och rutinerat…”, ”… man vill gärna dansa…”, ”… kul med låtar man känner igen…”,... "märks att dom har lirat länge....",
...." härlig blandning av låtar .....".


                           Medlemmar :

      Hans Melin - gitarr/slidegitarr/sång
      Lasse Brunnström - bas/sång
      Nils Edlundh - trummor/sång
      Per " Pirre " Malmsten –  keyboard/sång

Alla dagens bandmedlemmar började sina musikkarriärer redan på 60-talet … så vi har en del erfarenhet: Lasse spelade i Marqees från Sollentuna och deltog bl.a. i popbandstävlingen på Nalen, Nils spelade i Dotties och Vamos Brass, två mycket poppis band från Motala, Pirre (som då spelade bas) spelade i Shivers, ett av de mera kända banden från Sollentuna och vann bl.a. Nalens popbandstävling, hade en topp-3-placering i radions popbandstävling 1966 och gav också ut ett par skivor som bl.a. spelades på radions ”Tio-i topp” (mer om detta kan du läsa i ett svenskt pop-lexikon). Hans, som är den senaste bandmedlemmen spelade i Milles och The Beathovens, båda från Motala. Beathovens gav ut tre singlar med egetkomponerat material och uppträdde bl.a i TV 's Drop-In på Cirkus i Stockholm.

Sommaren 1989 plockade några ringrostiga spelmän fram instrumenten från vindar och garderober och började där dom slutat tidigare d.v.s med pop och rock. Bandet bestod då av 6 personer varav endast Lasse är kvar idag. Nils anslöt till bandet 1994 och 2000 resp.2012 klev Pirre och Hasse in i gänget. Repertoaren har med åren förändrats en del men inställningen är fortfarande att spela den musik som folk känner till och vill höra. Det gäller såväl privata fester, företagsfester som pubkvällar.
Vi firar 29-årsjubileum hösten 2018 och är fortfarande ........   
                                                                                      ComeTogether